Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Googlen itse osista kasattava puhelin lykkääntyy ensi vuodelle

Valtteri Ahonen

Googlen itse osista kasattava puhelin lykkääntyy ensi vuodelle
Google on ilmoittanut Project Arana tunnetun modulaarisen puhelimensa julkaisun siirtyvän vuodelle 2016.

Modulaarisen puhelimen ajatuksena on, että käyttäjä pystyy itse vaihtamaan siihen osia tai jopa kokonaan kasaamaan puhelimen valmiista palikoista. Näin voisi saada juuri sellaisen puhelimen, joka parhaiten istuu omiin tarpeisiin. Paljon kuvaava voisi vaikkapa laittaa järeän kameran ja akun mutta valita keskinkertaisemmat muut komponentit.

Googlen modulaarinen puhelin on ollut työn alla jo sen verran kauan, että sen julkaisu alkaa lähestyä. Alkuperäisenä tarkoituksena oli aloittaa puhelinten testaaminen kuluttajilla Puerto Ricossa tämän vuoden lopulla. Google on kuitenkin Twitterissä ilmoittanut, että laite saadaan uunista ulos vasta ensi vuoden puolella. Asiasta kirjoitti muun muassa Mashable.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.