Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Lataa tulevan Android Marshmallow'n QHD-taustakuvat

PuhelinvertailuGoogle julkaisi viimeisimmän version Android M:stä eilen ja siitä paljastui vihdoin virallisesti myös 6.0-version nimi: Marshmallow. Vaahtokarkkiversion mukana tulee myös uusia taustakuvia, jotka saattavat kiinnostaa erityisesti QHD-näytöllisten luurien käyttäjiä.

Mukana on kymmenen taustakuvaa, joista kahdeksan on uusia. Kaikki ovat korkearesoluutioisia ja soveltuvat hyvin esimerkiksi QHD-resoluutiolla varustetuille laitteille.

Kaikki taustakuvat pääset lataamaan täältä, kiitos Android Policen.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja