Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huhu: HTC uudistaa lippulaivaansa ja luopuu One-nimestä

Valtteri Ahonen

Huhu: HTC uudistaa lippulaivaansa ja luopuu One-nimestä
Uusimpien huhujen mukaan HTC aikoo luopua hieman sekaannuksia aiheuttaneesta nimeämispolitiikastaan lippulaivamalliensa suhteen.

Tuleva HTC:n lippulaiva on huhujen mukaan One M10:n sijasta nimeltään O2. Siihen odotetaan Qualcommin Snapdragon 820-uutuuspiiriä, joka on tulossa markkinoille ensivuoden alkupuoliskolla. Tämä tekee joistakin O2:sta liikkuvista huhuista hieman ristiriitaisia, sillä toiset ovat olleet sitä mieltä, että puhelin tulisi ulos jo tämän vuoden aikana. Todennäköisemmältä näyttää kuitenkin julkaisu ensi keväänä, ja näin uusi 820-suoritinkin mahtuisi mukaan kuvioon.

O2:een odotetaan Qualcommin piirin lisäksi 3500 mAh:n akkua, 20,7 megapikselin kameraa sekä 2560 x 1440 -resoluution näyttöä ja metallista kuorta. Tämä kaikki on kuitenkin vielä huhuasteella, eikä virallista tietoa laitteesta ole.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.