>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:ltä tulossa myös Edge-puhelin?

Matti Vähäkainu

LG:ltä tulossa myös Edge-puhelin?
Samsung julkaisi ensimmäisen kuluttajamarkkinoille suunnatun Edge-puhelimen eli kaarevalla näytöllä varustetun älypuhelimen viime vuonna. Nyt prototyyppivaihe on jätetty kauas taakse ja uusimpien tietojen mukaan Samsungin Edge-puhelimille voi tulla kilpailua yhtiön kotimaasta.

Galaxy Note Edge oli ensimmäinen yritys kaarevasta kosketusnäytöstä älypuhelimessa. Tämän jälkeen Samsung on julkaissut jo kaksi Galaxy S6 -mallia kahdelle sivulla kaartuvalla kosketusnäytöllä. Nyt tiedot kertovat, että LG on mahdollisesti siirtymässä mahdollisesti taipuvista Flex-näytöistä kaareviin Edge-näyttöihin.

LG on jättänyt tavaramerkkihakemuksia useille nimille, jotka viittaavat juuri Samsungin käyttämään Edge-nimeen. Tavaramerkkihakemuksissa ovat nimet Super Edge, Dual Edge, Upper Edge, Dual Side Edge, Side Edge, Double Edge, Two Edge ja G Edge.

Nähtäväksi jää milloin – jos koskaan – näemme LG G Edge -laitteen yhdelle tai useammalle sivulle (kenties jopa yläpuolelle) kaartuvalla näytöllä.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.