Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ottiko Apple #bendgatesta opiksi? Seuraavan iPhonen kuori paljon kestävämpi

1
Manu Pitkänen

Ottiko Apple #bendgatesta opiksi? Seuraavan iPhonen kuori paljon kestävämpi
Viime syksynä iPhone 6:n kohdalla todistetun #bendgate-kohun arkkitehteihin kuuluva Lewis Hilsenteger on palannut jälleen aihepiirin pariin uudella videolla.

Tällä kertaa Hilsenteger ei yritä todistaa iPhone 6:n rakenteellista heikkoutta, vaan tarkastelun kohteena on mahdollisesti 9. syyskuuta esiteltävä iPhone 6S:n alumiininen kuori. Pitkin vuotta Applen on huhuttu siirtyvän iPhone 6S:n myötä vahvempaan 7000-sarjan alumiiniin, jonka vääntäminen mutkalle on jo selvästi hankalampaa. Samanlaista alumiinia Apple käyttää jo keväällä myyntiin tulleessa Apple Watch -älykellossa.
iPhone 6S:n materiaalin selvitystyö alkaa kannettavalla XFR-analysaattorilla, joka kertoo käytännössä mitä alkuaineita kuoressa on käytetty. iPhone 6S:n kuoresta löytyy 7000-sarjan alumiiniin viittaavaa sinkkiä, jota taas ei iPhone 6:n kuoressa ole. Videon lopussa Hilsenteger mittaa molempien puhelinmallien kestävyyttä "ruuvipenkissä" ja vaa'an lukemien perusteella iPhone 6S:n kuori on selvästi kestävämpi.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

jepajuudas (vahvistamaton)

1

Keskipalkkia pari senttiä oikealle niin vaadittavat voimat (ainakin) iPhone6:n kohdalla tipahtaa aika mukavasti.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja