Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Legendaarinen Final Fantasy VII julkaistiin iPhonelle ja iPadille

Manu Pitkänen

Legendaarinen Final Fantasy VII julkaistiin iPhonelle ja iPadille
Square Enix kertoi tämän vuoden E3-pelimessuilla aikeistaan tehdä alun perin vuonna 1997 julkaistusta Final Fantasy VII -pelistä PlayStation 4:lle tarkoitetun uuden HD-version. Samalla yhtiö kertoi tuovansa pelin iOS:lle.

iOS-pelin julkaisuaikataulu jäi roikkumaan ilmaan, mutta Final Fantasy -fanien iloksi peli on nyt ladattavissa iPhonelle ja iPadille. Yhteensopivuustietojen mukaan pelilaitteeksi suositellaan vähintään iPhone 5s:ää, kolmannen sukupolven iPadiä tai iPad mini 2:ta. Käyttöjärjestelmän on oltava päivitetty iOS 8:aan. Peli tarvitsee latausvaiheessa neljä gigatavua tallennustilaa.

Peli maksaa App Storessa 15,99 euroa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja