Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huawei esitteli älypuhelimen erikoisella kääntyvällä kameralla

Matti Vähäkainu

Huawei esitteli älypuhelimen erikoisella kääntyvällä kameralla
Huawein meno länsimaissa on ollut kovaa viimeisen vuoden aikana. Suomessa yhtiö nimitti juuri Samsung entisen myyntijohtajan vastaamaan kuluttajatuotteista. Erityisesti Huawei onkin panostanut juuri älypuhelimiin, ja uusia tuleekin jatkuvalla syötöllä.

Uusin malli on Huawei Honor 7i, joka on nimensä mukaisesti Honor 7:n sisarversio. Erityisesti laitteita erottaa uuden mallin erikoinen kääntyvä kamera, jonka avulla selfie-otokset onnistuu takakameralla.

Honor 7:n tavoin Honor 7i on varustettu 5,2 tuuman Full HD -kosketusnäytöllä, kahdella tai kolmella gigatavulla RAM-muistia ja 3100 milliampeeritunnin akulla. Kameran kääntymismekanismi on mahdollisesti rajoittanut sensorin kokoa, sillä Honor 7i:ssä on 13 megapikselin kamera 20 megapikselin sijaan. RAM-muistin lisäksi tallennustila vaihtelee versiosta riippuen 16 ja 32 gigatavun välillä.

Huawei on vaihtanut tällä kertaa järjestelmäpiirinsä Qualcommin valmistamaan Snapdragon 616 -piiriin omasta Kirin-piiristä. Syy tähän on vaikea sanoa, mutta Snapdragon 616 on erittäin kilpailukykyinen ylemmän keskihintaluokan piiri.Laitteen toinen erikoisuus on vasemmalle sivulle asennettu sormenjälkilukija. Yhtiön mukaan kyseessä on markkinoiden pienikokoisin lukija, mutta nähtäväksi jää kuinka tarkka ja nopea se on.

Ainakin alkuun laite saapuu myyntiin vain Kiinassa ja hinta on reilut 250 euroa.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja