Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft valmistautuu isoon laitejulkaisuun

Manu Pitkänen

Microsoft valmistautuu isoon laitejulkaisuun
Microsoft puuhaa lokakuulle isoa lehdistötilaisuutta, jossa se aikoo esitellä maailmalle läjäpäin uusia laitteita. Suunnitelmista kertoi The Verge.

Lokakuussa Microsoft aikoo esitellä The Vergen mukaan ainakin Surface Pro 4 -taulutietokoneen ja Band 2 -aktiivisuusrannekkeen. Julkistuslistalta löytyy myös Lumia-puhelimia kaksinkappalein, kyseessä on mitä ilmeisimmin jo kesällä muutamaan otteeseen huhutut Lumia 950 ja sen kookkaampi versio Lumia 950 XL.

Uusien Lumia-puhelimien julkaisu viittaa vahvasti siihen, että tuolloin myös Windows 10:n mobiiliversio olisi jo paraatikunnossa. Valmistumisen jälkeen voi kuitenkin kestää useampi viikko ennen kuin päivityksen jakelu päästään aloittamaan kaikille käytössä oleville laitteille.

Ässänä Microsoftin hihassa voi olla uusi mini-kokoinen Xbox One -pelikonsoli, jollaisesta kiinalainen WPDang-sivusto on saanut vihiä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja