>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Cortanan Android-versio eteni avoimeen testaukseen

Matti Vähäkainu

Cortanan Android-versio eteni avoimeen testaukseen
Microsoft on jo muutaman kuukauden ajan ajanut Androidille sisään omaa Cortana-ääniassistenttia. Tähän asti avustajan on saanut Android-puhelimeen Windows Insider -ohjelmassa olevat, mutta nyt Microsoft kertoo, että Cortanaa pääsee testaamaan tavallinen Android-käyttäjä.

Cortanan saa vaihdettua Google Now'n tilalle kotinäppäimen painalluksen taakse. Windows 10:n ja Windows-puhelinten tapaan Cortana osaa ottaa ylös muistutuksia ja herätyksiä, hakea verkosta, vastata useanlaisiin kysymyksiin ja seurata esimerkiksi lentoaikatauluja. Valitettavasti edelleenkään Cortanasta ei saa kaikkea irti Androidilla, sillä mm. sovelluskäynnistykset sekä Hey Cortana -käynnistys ovat edelleen yksinoikeudella Windows-laitteille.

Cortanan Android-versio on edelleen beetavaiheessa ja se on toistaiseksi saatavilla vain Yhdysvalloissa (beetatestiin pääsee osallistumaan täältä). Microsoft kuitenkin kertoo, että sen saatavuus laajenee pian myös muille markkinoille.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.