Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vuoto vertailee nykyisten ja tulevien iPhonien kuoria

PuhelinvertailuUusi vuotokuva Aasiasta esittelee väitetysti tulevien, kenties iPhone 6s ja iPhone 6s Plus -nimillä myytävien, Apple-älypuhelinten kuoria. Kuoret ovat kuvissa sijoitettu nykyisen sukupolven vastaavien osien rinnalle vertailuksi.

Erot kahden sukupolven välillä näyttävät olevan kovin pieniä, kuten myös huhut ominaisuusmuutoksista kertovat. Laitteet näyttävät olevan lähes identtisiä niin koon kuin rakenteen puolesta, mutta muutamia ruuvin paikkoja on muutettu. Uudet mallit on sijoitettu nykyisten mallien oikealle puolelle.

Applen odotetaan julkaisevan uudet puhelimet ja paljon muuta syyskuun 6. päivä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja