Nyt se alkaa taas: Apple aikoo esitellä pian uudet iPhonet

Manu Pitkänen

Nyt se alkaa taas: Apple aikoo esitellä pian uudet iPhonet
Apple järjestää lehdistötilaisuuden 9. syyskuuta, kuten ennakkoon huhuissa ollaan veikkailtukin. Tällä kertaa tilaisuus järjestetään Bill Graham Civic Auditoriumissa.

Perinteisesti Apple on esitellyt uudet iPhonensa syyskuun alussa ja tuonut ne reilua viikkoa myöhemmin myyntiin päämarkkina-alueillaan. Kaikesta päätellen Apple aikoo noudattaa tätä vanhaa tuttua kaavaa tänäkin vuonna. Kutsukirjeen perusteella Applen kehittämä Siri-puheavustaja voi olla yksi tilaisuuden tärkeimmistä teemoista, sillä kutsun one-linerina käytetään lausahdusta Hey Siri, give us a hint (suom. Hei Siri, anna meille vihje) ja taustalla näkyy Apple Watchissakin käytetyn Sirin käyttöliittymää.

Applen on huhuttu tuovan Apple Watch -tyylisen Sirin myös iPhoneen, mutta uudistukset voivat olla perinpohjaisempiakin. Apple osti esimerkiksi viime vuonna Novauriksen, joka on kehittänyt offline-tilassa toimivaa puhetunnistusta.

iPhone 6S:n ja 6S Plussan lisäksi Applen on spekuloitu esittävän tilaisuudessa uuden Apple TV:n (jonka ohjaamisessa voidaan hyödyntää Siriä) sekä uudet iPadit (yleensä iPadit on esitelty lokakuussa).

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi 11 Lite 5G NE – hinta laskenut -33%

Xiaomi 11 Lite 5G NE
199 € Telia
299 € Gigantti
299 € Euronics

Alin hinta viikko sitten: 299 €

Apple iPhone SE (2022) – hinta laskenut -26%

Apple iPhone SE (2022)
409 € Swappie
549 € Kärkkäinen
559 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 549 €

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Realme C33 – hinta laskenut -22%

Realme C33
179 € CDON
185 € Proshop
194 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.