Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nyt se alkaa taas: Apple aikoo esitellä pian uudet iPhonet

Manu Pitkänen

Nyt se alkaa taas: Apple aikoo esitellä pian uudet iPhonet
Apple järjestää lehdistötilaisuuden 9. syyskuuta, kuten ennakkoon huhuissa ollaan veikkailtukin. Tällä kertaa tilaisuus järjestetään Bill Graham Civic Auditoriumissa.

Perinteisesti Apple on esitellyt uudet iPhonensa syyskuun alussa ja tuonut ne reilua viikkoa myöhemmin myyntiin päämarkkina-alueillaan. Kaikesta päätellen Apple aikoo noudattaa tätä vanhaa tuttua kaavaa tänäkin vuonna. Kutsukirjeen perusteella Applen kehittämä Siri-puheavustaja voi olla yksi tilaisuuden tärkeimmistä teemoista, sillä kutsun one-linerina käytetään lausahdusta Hey Siri, give us a hint (suom. Hei Siri, anna meille vihje) ja taustalla näkyy Apple Watchissakin käytetyn Sirin käyttöliittymää.

Applen on huhuttu tuovan Apple Watch -tyylisen Sirin myös iPhoneen, mutta uudistukset voivat olla perinpohjaisempiakin. Apple osti esimerkiksi viime vuonna Novauriksen, joka on kehittänyt offline-tilassa toimivaa puhetunnistusta.

iPhone 6S:n ja 6S Plussan lisäksi Applen on spekuloitu esittävän tilaisuudessa uuden Apple TV:n (jonka ohjaamisessa voidaan hyödyntää Siriä) sekä uudet iPadit (yleensä iPadit on esitelty lokakuussa).

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.