Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huawein hulppea älykello paljastui ennen aikojaan Amazonista

Matti Vähäkainu

Huawein hulppea älykello paljastui ennen aikojaan Amazonista
Engadgetin lukija huomasi Amazonissa varsin aidon näköisen Huawein älykellon. Vaikuttaa, että Huawei on lisännyt Amazoniin kaikkien näkyville tulevan älykellonsa, joka julkaistaan IFA-messuilla ensi viikolla.

Kello kantaa edelleen nimeä Huawei Watch ja siitä on tarjolla useampia versioita, joiden hinnat alkavat 349 dollarista. Tällä hetkellä Amazonista allekirjoittanut löytää kolme vaihtoehtoa. Perusversiolla, joka on täysin ruostumatonta terästä, on hintaa 399 dollaria. Musta teräsversio on puolestaan 449 dollaria ja nahkarannekkeella ja kullatulla kellolla on hintaa peräti 699 dollaria.
Engadgetin mukaan lisäksi edullisin malli on ruostumattomasta teräksestä valmistettu kello, jossa on nahkaranneke. Kallein on puolestaan täysin metallinen ja kokonaan kullattu. Hintaa kalleimmalla mallilla on hulppeat 800 dollaria.

Laitteessa on 1,4 tuuman pyöreä AMOLED-näyttö ja sen uusi Android Wear -käyttöjärjestelmä tukee yllättäen Androidin (v4.3->)lisäksi myös iOS-laitteita (v8.2->).Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja