Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tulevan Nexus-puhelimen vuotokuva paljastaa kamerakummun

Puhelinvertailu

Huhut kertovat, että Google aikoo esitellä tänä vuonna kaksi uutta Nexus-puhelinta, jotka valmistetaan eri yhtiöiden toimesta. Tällä kertaa vuotokuvat esittelevät LG:n valmistamaa laitetta.

Huhujen mukaan 5,2 tuuman näytöllä varustettu LG:n Nexus on varustettu Huawein valmistaman suuremman Nexus-puhelimen tavoin USB-C-liitännällä, taakse sijoitetulla sormenjälkilukijalla sekä eteenpäin suunnatuilla kaiuttimilla.
Renderikuvan LG Nexus paljastaa ulkonevan kameran, joka lienee tarkoittaa hyvää aiempien Nexus-laitteiden kameroihin pettyneille. Kameran vieressä on kaksivärinen salama sekä jokin tumma aukko mahdollisesti laser-tarkennukselle.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja