Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kultainen älykello LG:ltä – Hinta kymmenesosa Apple Watchin hinnasta

Manu Pitkänen

Kultainen älykello LG:ltä – Hinta kymmenesosa Apple Watchin hinnasta
Yksi jos toinenkin saattoi pudota vuosi sitten penkiltä lukiessaan uutisia Applen kultaisista älykellomalleista, mutta niillekin tuntuu löytyneen oma paikkansa Applen valikoimista. Android-puolellakin on kiinnostuttu kehittämään älykelloista status-symboleita, mistä tuoreimpana esimerkkinä LG:n Watch Urbane Luxe.

Watch Urbane Luxe on teknisesti täysin sama älykello kuin aikaisemmin esitelty pyöreänäyttöinen Watch Urbane, mutta valmistusmateriaaleiksi on valittu astetta tyyriimpiä vaihtoehtoja. Kellon runko on Luxe-mallissa 23 karaatin kultaa ja hihnaosa on valmistettu alligaattorinnahasta. Urbane Luxe toimitetaan myös fiinin näköisessä säilytyslaatikossa.
Kello on kehitetty yhdessä Reeds Jewelersin kanssa ja niitä tulee saataville kaikkiaan vain 500 kappaletta. Hintaa LG ei veloita kultaisesta älykellostaan yhtä paljoa kuin Apple, Urbane Luxen suositushinta on 1200 dollaria.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja