Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorolalta tulossa erikokoisten älykellojen lisäksi tämä sporttiversio?

Puhelinvertailu



Motorolalta odotetaan uuden sukupolven Moto 360 -älykelloja, jotka jatkavat ensimmäisen uraauurtavalla muotoilulla. Aiempien huhujen mukaan pyöreitä älykelloja on kuitenkin tulossa useampaa kokoa. Nyt kokohuhut vaikuttavat vahvistetuilta ja lisäksi tulossa on uudenlainen versio.
Evan Blassin eli tutummin @evleaksin eilen julkaisema kuva (alla) osoittaa, että Motorolan uudesta älykellosta olisi todellisuudessa tulossa kaksi erikokoista versiota (360L ja 350S), jos kuvaa ei ole manipuloitu ja se kertoo aidot suhteet.

Lisäksi @upleaks-tilin tänään julkaisema kuva (yllä) kertoo, että Motorola olisi tuomassa sporttiversion Moto 360:stä, jossa ranneke ja kellon reunukset ovat aktiiviliikkujalle paremmin soveltuvaa kumia ja/tai muovia. Vuotokuvasta ei tosin selviä minkä kokoinen Moto 360 Sport on tai onko sitäkin kahta eri kokoa.


Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja