Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Qualcomm suojaa älylaitteita Snapdragon Smart Protectilla

Matti Vähäkainu

Qualcomm suojaa älylaitteita Snapdragon Smart Protectilla
Qualcomm on julkistanut uuden teknologian, joka löytyy tulevista Snapdragon-piireistä. Teknologialla Qualcomm vastaa haittaohjelmien yleistymiseen mobiililaitteissa.

Tuotteen nimi on Snapdragon Smart Protect ja sen ensimmäinen toteutus nähdään tulevassa huippupiiri Snapdragon 820:ssa. Teknologia auttaa Qualcommin mukaan ehkäisemään nk. nollapäivän haittaohjelmiin ja tarjoaa parempaa yksityisyyttä sekä tietoturvaa mobiilissa.

Teknologia tarkkailee sovelluksia ja prosesseja haittaohjelmien varalta ja ennaltaehkäisevästi. Qualcomm kertoo työskennelleensä myös tietoturvayritysten (ml. Avast, AVG) kanssa, jotta Smart Protect toimii myös yhteen olemassaolevien antivirussovellusten kanssa.

Yhtiö lupaa teknologialle myös APIa, jonka avulla laitevalmistajat ja tietoturvayhtiöt voivat käyttää Smart Protectin teknologiaa luodessa mobiililaitteen tietoturva-analyysejä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja