Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung esitteli pyöreänäyttöisen älykellon

Manu Pitkänen

Samsung esitteli pyöreänäyttöisen älykellon
Älykellot eivät päässeet parrasvaloihin Samsungin Unpacked-tapahtumassa elokuun puolivälissä, mutta korealaisjätti ole siitä huolimatta unohtanut kategoriaa. Vaikka IFA-messut ovatkin käsillä, tyydyttiin uusien Gear S2 -kellojen kohdalla kuitenkin vain lehdistötiedotteen julkaisuun. Kellot ovat esillä IFA-tapahtumassa.

Samsungin uusimmat älykellot ovat nimiltään Gear S2 ja Gear S2 Classic. Kellot ovat teknisesti identtisiä laitteita, mutta muotoilullisesti niissä on pieniä eroja. Classic-malli sopii nimensä mukaisesti perinteisempään makuun, kun taas Gear S2 on ulkonäöltään asteen pari modernimpi. Kaksikon lisäksi Samsung tuo saataville 3G-version Gears S2:sta, mistä löytyvän e-SIM-kortin avulla kello voi kommunikoida matkapuhelinverkon kanssa itsenäisesti ilman älykelloa.

Kelloissa on 1,2 tuuman pyöreä Super AMOLED -näyttö (360x360 pikseliä, 302 PPI), kaksiytiminen suoritin (1,0 GHz), neljä gigatavua tallennusmuistia ja 512 megatavua käyttömuistia. Tizeniin perustuvat laitteet ovat kaikki IP68-sertifioituja eli ne kestävät vettä sekä pölyä. Kelloista löytyy NFC-tuki, jonka sanotaan mahdollistavan mobiilimaksamisen (Samsung Paystä ei kuitenkaan mainita mitään).Kellojen akku kestää Samsungin mukaan 2–3 päivää yhdellä latauksella.

Hinta- tai saatavuustietoja ei julkaistu.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.