Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Googlen Nexus-uutuudet tulevat syyskuun lopulla

Manu Pitkänen

Googlen Nexus-uutuudet tulevat syyskuun lopulla
Syksyn älypuhelinsesonki lähti mukavasti käyntiin jo viime kuussa Samsungin esiteltyä Galaxy Note 5:n ja Galaxy S6 edge+:n. Tämän jälkeen näimme uudet Xperia-lippulaivat Sonylta ja seuraavaksi vuorossa on Apple.

Kausi ei pääty kuitenkaan Appleen, vaan CNetin tietojen mukaan Google aikoisi esitellä uudet Huawein ja LG:n kanssa kehitetyt Nexus-puhelimet 29. syyskuuta. Tällä kertaa Google aikoo järjestää puhelimia varten lehdistötilaisuuden, mitä ei tehty esimerkiksi viime vuonna. Ei liene kohtuutonta odottaa, että samoihin aikoihin saataisiin lisää tietoa Android 6.0 Marshmallowin jakelun alkamisesta.

LG:n valmistamasta Nexus-puhelimesta tiedetään jo sen verran, että siinä käytetään Full HD -tasoista 5,2 tuuman näyttöä, Snapdragon 808 -järjestelmäpiiriä, kolmea gigatavua käyttömuistia ja 12,3 megapikselin kameraa. Uusi USB-C-portti ja sormenjälkilukija kuuluvat myös varustukseen. Samankaltaista tekniikkaa voitaneen odottaa myös Huaweinn suurempinäyttöiseen puhelimeen.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja