Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ryöstäjä ampui opiskelijaa, iPhone pelasti

Puhelinvertailu

NBC kertoi toissapäivänä tarinan kalifornialaisesta yliopisto-opiskelijasta, joka joutui kotimatkallaan ryöstäjän kohteeksi. Tarinasta erikoisen teki onnekkaasti sijoitettu älypuhelin, joka pelasti pahemmilta vaurioilta.

Illalla kotinsa liepeillä ollut opiskelija yllätettiin, kun varas tarttui hänen läppärilaukkuunsa. Aseistautunut varas repi opiskelijan laukkua ja kamppailun tuoksinnassa varas ampui opiskelijaa.

Poliisin mukaan opiskelijalla kävi hyvä tuuri, sillä taskussa ollut iPhone kimmotti luodin. Läppärilaukku valitettavasti lähti naamioituneen ryöstäjän mukaan ja suojakuorella varustettu iPhone rikkoutui, mutta luodinreiältä reidessä vältyttiin.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja