Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huhu: Tuleva iPhone tunnistaa kolmen tason kosketuksia

Matti Vähäkainu

Huhu: Tuleva iPhone tunnistaa kolmen tason kosketuksia
Seuraavan iPhonen ominaisuuksista puhutuin on niin kutsuttu Force Touch, joka löytyy mm. Apple Watch -älykellosta. 9to5Macin Mark Gurmanin perusteella ominaisuudesta tulee puhelimiin uuden sukupolven versio ja se saa uuden nimen.

Gurmanin mukaan Apple käyttää nimeä 3D Touch, sillä ominaisuus tukee kolmea eri tason kosketusta. Aiemman Force Touchin kaksi eri tasoa, napautus (tap) ja painallus (press), saavat kaverikseen kolmannen tason, jota kutsutaan syvemmäksi painallukseksi (deeper press).

Kolme eri kosketuksen painetasoa mahdollistaa tietysti uudenlaisia mahdollisuuksia, mutta nähtäväksi jää kuinka helppo se on käyttää. Eri painetasojen tunnistus täytyy erota tarpeeksi paljon, jotta virhepainalluksilta vältytään.

Gurman kertoo sisäpiiritietoihinsa vedoten myös, että tuleva iPad Pro tukee samaa 3D Touch -ominaisuutta. Luonnollisesti virallisesti ja varmistetusti asiasta tiedämme vasta keskiviikkona, kun Apple esittelee uudet tuotteensa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja