Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sovellus tuo sormenjälkilukijan kaikkiin Android-puhelimiin

Puhelinvertailu


Sormejälkilukija on ollut viimeisen vuoden aikana yksi uuden älypuhelinsukupolven lemmikkiominaisuuksista. Valmistajat eivät ole vielä päässeet sopuun missä lukijan paikka on tai mihin kaikkeen sitä voidaan käyttää, mutta useimmat valmistajat ovat yhtä mieltä siitä, että sellainen tulee huippulaitteessa olla.

Sormenjälkilukija ei kuitenkaan periaatteessa ole kovinkaan monimutkainen toiminto ja niitä on löytynyt jo älypuhelinaikaa ennen mobiililaitteista. Lukija perustuu yksinkertaisesti sormenjäljen kuvan analysoimiseen, joten sen tuottamiseen tarvitsee vain kameran.

Finger Print Applock -sovellus mahdollistaakin sormejäljen avulla laitteen eri sovellusten lukitsemisen, kertoo PhoneArena. Sovellus käyttää laitteen takakameraa kuvien ottamiseen.


Sormenjäljen lisääminen on suhteellisen helppoa. Sormi asetetaan noin 10 sentin päähän linssistä ja sovellus ottaa useita kuvia salaman avustuksella. Tämän jälkeen se valitsee ja analysoi kuvat. Puhelinvertailun pikaisessa testissä tunnistaminen onnistuu tämän jälkeen suhteellisen hyvällä tarkkuudella, mutta käytännöllisyys on kaukana aidoista sormenjälkilukijoista.

Sormi pitää asettaa juuri tiettyyn kohtaan, kuvan ottaminen on hidasta ja laite käyttää salamaa. Mikäli kuitenkin joitain sovelluksia tai ominaisuuksia haluaa välttämättä lukita sormenjäljellä muiden ulottumattomiin, niin siihenkin on nyt sovellus.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja