Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kaikkea Apple ei paljastanut – Tässä ovat iPhone 6S:n tekniset tiedot

Puhelinvertailu

Apple esitteli hetki sitten uudet iPhone 6S- ja iPhoen 6S -puhelimet. Tilaisuudessa ei luonnollisestikaan ole aikaa käydä kaikkia puhelimien uusia ominaisuuksia, vaan huomio halutaan kiinnittää kaikkein olennaisimpiin uutuuksiin.

Applen verkkosivuille on kuitenkin lisätty puhelimien lähes kaikki tekniset yksityiskohdat. Speksilistasta ilmenee muun muassa se, että iPhone 6S Plus osaa vakauttaa videota jatkossa kameran optisella kuvanvakaimella. iPhone 6 Plussassa vakautus hoidettiin videoiden kohdalla digitaalisesti, mutta valokuvia vakautettiin optisesti.
Teknisistä yksityiskohdista ilmenee sekin, että Apple ei tue vielä medioissa HEVC-koodekkia, joten iPhone 6S:llä tallennetut videot enkoodataan H.264:llä, mikä ei välttämättä ilahduta 16 GB -version ostajia. HEVC:llä videot veisivät puolet vähemmän tallennustilaa.

Videokuvauksen aikana on mahdollista ottaa myös kahdeksan megapikselin valokuvia.

Puhelimet ovat 7,1 ja 7,3 millimetriä paksuja (iPhone 6S; iPhone 6S Plus) eli hieman paksumpia kuin edeltäjänsä.

Eri iPhone-sukupolvien vertailu onnistuu täällä.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja