Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Näin seuraat Applen jukistustilaisuutta suorana

Manu Pitkänen

Näin seuraat Applen jukistustilaisuutta suorana
Applen kovasti odotettu lehdistötilaisuus alkaa Suomen aikaa kello 20.00. Tilaisuudesta on luonnollisesti tarjolla virallinen verkkolähetys, jonka avulla tilaisuuden kulkua voi seurata suorana oman kotikoneen ääressä.

Verkkolähetys avautuu tilaisuuden alkamisajankohtana Applen verkkosivuille, josta se on katsottavissa Safari-selaimella (Applen laitteet) ja Microsoft Edgellä (Windows 10).

"Nettivelhot" voivat kärkkyä myös striimin suoraa osoitetta, jonka avulla lähetystä voi katsella myös vaikkapa VLC-soittimen. Lähetyksen osoitetta ei löydy vielä Applen sivuilta, mutta kun lähetys näkyy sivuilla, löytää osoitteenkin nopeasti sivun lähdekoodista.

Päivitys. VLC:n käyttäjille tiedoksi, että lähetyksen osoite on: http://p.events-delivery.apple.com.edgesuite.net/1509pijnedfvopihbefvpijlkjb/m3u8/hls_mvp.m3u8


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja