Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Paljonko uudet iPhonet maksavat Suomessa?

Puhelinvertailu

Paljonko uudet iPhonet maksavat Suomessa?
Applen iPhonet tulevat ennakkotilattaviksi 12. syyskuuta suurimmilla markkina-alueilla, mutta Suomen kaltaiset pienemmät saavat vielä odotta.

Myynti alkaa suurimmilla markkina-alueilla tyypillisestä kaavasta poiketen viikkoa myöhemmin, eli tilausten saapumista joudutaan odottamaan esimerkiksi Yhdysvalloissa viikon sijaan kaksi viikkoa (25. syyskuuta saakka). Normaalin kaavan mukaan puhelimien olisi pitänyt tulla saataville Yhdysvalloissa jo 19. syyskuuta ja Suomen kaltaisilla viikko tämän jälkeen.

Nyt Suomen saatavuusaikataulusta ei kerrottu muuta kuin "lähiaikoina".

Applen Saksan verkkokaupan mukaan iPhone 6S:n ja iPhone 6S Plussan eurohinnat alkavat 739 ja 849 eurosta, missä on muutaman kympin korotus viime vuoteen nähden (699 ja 799 euroa). Tallennustilavaihtoehtojen hinnat kasvavat 110 euron portailla. Suomessa eurohinnat ovat olleet yleensä samat kuin Saksassakin (ja muualla euroalueella).


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja