Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Android Pay lähti tänään jakeluun

Matti Vähäkainu

Android Pay lähti tänään jakeluun
Mobiilimaksamisen yleistäminen on laitevalmistajien ja alustajättien yks tulevaisuuden suurimmista tavoitteista. Applen ja Samsungin omien mobiilimaksujärjestelmien lisäksi Google pyrkii tuomaan maailman suosituimmalle mobiilialustalle oman maksujärjestelmänsä.

Android Pay on nyt myös vihdoin valmis parrasvaloihin ja levitys on aloitettu Yhdysvalloissa. Google kertoo virallisessa Android-blogissa, että yli miljoona yhdysvaltalaiskauppaa tukee Android Paytä.

Mobiilimaksaminen Androidissa vaatii NFC:llä varustetun laitteen, jossa on Android 4.4 KitKat tai uudempi käyttöjärjestelmäversio. Applesta poiketen käyttämiseen ei siis vaadita sormenjälkilukijaa, joka myös tarkoittaa, että maksujärjestelmä ei ole aivan yhtä turvallinen. Huomioitavaa kuitenkin on, että se päihittää turvallisuudessa helposti perinteiset metodit, kuten fyysiset luottokortit.

Google ei ole kertonut milloin palvelun rantautuminen Eurooppaan mahdollisesti tapahtuu.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja