Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple julkaisee iOS 9:n viikon päästä

Manu Pitkänen

Apple julkaisee iOS 9:n viikon päästä
Apple aikoo aloittaa iOS 9 -käyttöjärjestelmäpäivityksen jakelun käytössä oleviin laitteisiin viikon kuluttua, 16. syyskuuta. Päivitys tulee saataville iPhone 4S:lle, iPad 2:lle ja näitä uudemmille malleille sekä viidennen ja kuudennen sukupolven iPod touchille.

Jos WWDC:ssä esitellyn iOS 9:n ominaisuudet ovat päässeet jo unohtumaan, niin tässä tulee pikainen kertaus.

iOS 9:n kohdalla Apple on keskittynyt erityisesti käyttöjärjestelmän optimointiin, minkä sanotaan näkyvän käyttäjälle päin parantuneena suorituskykynä, parempana akkukestona sekä paljon vakaampana järjestelmänä. Suorituskykyä on parannettu esimerkiksi siirtymällä järjestelmätasolla Metal-grafiikkarajapintaan. Useiden pienten viilausten ansiosta puhelimen latausvälin luvataan kasvavan tunnilla. Vapaata tallennustilaakaan ei tarvita iOS 9:ssä enää niin tuhottomasti kuin iOS 8:ssa.

Ominaisuuksien osalta uutta on esimerkiksi parannettu Siri, Google Now -tyyppisesti ennakoivia ehdotuksia tarjoava Proactive-avustaja, parannettu karttapalvelu sekä iPad-käyttäjille tarkoitettu jaettu näyttö, PiP-tila ja kosketuslevynä toimiva QuickType-näppäimistö.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.