Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple julkaisi iOS 9.1 beetan

Matti Vähäkainu

Apple julkaisi iOS 9.1 beetan
Apple on tuonut uuden iOS 9.1 -beetaversion virallisesti saataville tänään. Julkiseen testaukseen tarkoitettu esiversio on ladattavissa nyt iPadille ja iPhonelle.

Uusi versio vaatii Apple Beta Software Program -jäsenyyden, joka on ilmainen ja saatavilla kaikille käyttäjille, joilta löytyy Apple ID. Jäsenyyden avulla pääsee myös testaamaan OS X:n uusia julkisia beetaversioita.

Olemassa oleville jäsenille on jo lähtenyt ilmateitse (OTA, over-the-air) päivityksiä.

Uudet ominaisuudet iOS 9.1:ssä keskittyvät erityisesti iPad Prohon, joka tarjoaa muun muassa jaetun näytön näkymän, tuen Apple Pencil -kynälle ja Smart Keyboard -näppäimistölle, mutta pieniä uudistuksia myös markkinoilla jo oleville laitteille on tarjolla. MacRumors mainitsee uudistuksista esimerkkinä uudet emojit sekä tuen Unicode 8:lle.

Apple julkaisee todennäköisesti lopullisen iOS 9.1 -käyttöjärjestelmäpäivityksen iPad Pron julkaisun yhteydessä marraskuussa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja