Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nintendolta Pokemon-peli iPhonelle ja Androidille – Nappaa Pokémoneja keskeltä kaupunkia

Manu Pitkänen

Nintendolta Pokemon-peli iPhonelle ja Androidille – Nappaa Pokémoneja keskeltä kaupunkia
Pokémon Company ja Nintendo tuovat yhteistyössä pelikehittäjä Nianticin kanssa markkinoille vaihtoehtoistodellisuuteen perustuvan Pokémon Go -pelin iOS:lle ja Androidille ensi vuonna.

Niantic on saattanut tulla joillekin jo tutuksi vaihtoehtotodellisuuspeli Ingressin kehittäjänä sekä Googlen tytäryhtiönä (Niantic irtaantui hakukoneyhtiöstä Alphabet-organisaaiouudistuksen yhteydessä). Ingressin ajatuksena on luoda ympäröivästä maailmasta virtuaalinen pelikenttä, jossa pelaajan tarkoituksena on puolustaa ja valloittaa tiettyjä asemia. Pelissä ei tavalliseen tyyliin ohjaamalla hahmoa näytöltä löytyvien painikkeiden avulla, vaan liikkumalla itse todellisessa maailmassa.

Jos esimerkiksi kaupungin kirjasto on määritelty Ingressissä erääksi asemaksi, tulee pelaajan kävellä kirjastolle ja aloittaa aseman valloitus siellä. Sijainnin määritykseen peli käyttää GPS:ää.

Pokémon Go -pelin idea tulee olemaan ilmeisesti hyvin samankaltainen – siinä tarkoituksena vain on kerätä ympäristössä liikkuvia Pokémon-hahmoja. Nintendon ajatuksena on tuoda myyntiin myös pokepalloa muistuttava ranneke, joka ilmoittaa pelaajalle koska hän on vapaan Pokémon-hahmon lähettyvillä. Pelaajan ei tällöin tarvitse tuijottaa jatkuvasti älypuhelimen näyttöä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.