Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhone 6S:n salattu tieto paljastui

Manu Pitkänen

iPhone 6S:n salattu tieto paljastui
Apple ei yleensä kerro kovin tarkkaan millaisia tai kenen valmistamia puolijohdekomponentteja sen puhelimissa käytetään, joten iPhone-julkistusten jokavuotinen perinne on asennetun käyttömuistin määrä. IPhone 6S:n kohdallakaan käyttömuistin määrää ei paljastettu.

Huhuissa on puhuttu kuitenkin Applen tuplaavan iPhonen muistin määrän kahteen gigatavuun. Redditissä adobeflashcrashed-nimimerkillä kommentoiva Applen työntekijä on vahvistanut yhtiön sisäiseen käyttöön tarkoitetuista tietolähteistä iPhone 6S:n muistin määrän olevan kaksi gigatavua. Hän ei kuitenkaan osaa sanoa onko muistityyppi päivitetty LPDDR4:ään vai pysytteleekö Apple vielä vanhemmassa LPDDR3-muistissa.

Adobe lipsautti aikaisemmin julkisuuteen tiedon, jonka mukaan iPad Pro -tabletissa muistin määrä olisi neljä gigatavua. iPad Air 2:ssa muistia on kaksi gigatavua.

iPhonen 6S:n muistilisäys saattaa olla iloinen uutinen niille, joita kyrsii Safari-selaimen jatkuva välilehtien lataaminen. Omien kokemusteni mukaan kuitenkin Safarin välilehtipäivitykset ovat kuitenkin selaimen "ominaisuus", jolla minimoidaan muistinkäyttöä. Siispä pelkästään muistin määrän lisäys ei korjaa "ongelmaa", vaan Applen pitäisi tehdä muutoksia myös Safariin.Lopullinen vahvistus muistin määrälle saadaan kun testilaitteet saapuvat arvostelijoiden kätösiin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.