Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus kiusoittelee: Tulossa "jotain luksusta"

Puhelinvertailu

OnePlus 2 on julkaistu, mutta yhtiöllä on ongelmia toimittaa puhelimia tilaajille. Useat miljoonat ovat ilmaisseet halukkuutensa tilata uutuuspuhelimen, mutta kutsuja on jaossa vain harvoille ja valituille, niillekin laitteet saapuvat myöhässä.

Yhtiöstä pyritäänkin nyt positiviisempaan viestintään ja uusi Google+-päivitys kertoo tulevasta julkistuksesta. Päivitys kertoo "jostain luksuksesta", joka näyttää kovasti nahalta. Todennäköisesti tulossa on siis aitoa nahkaa oleva takakuori OnePlus 2:lle.

OnePlus 2:lle on julkaistu normaalien muovikuorten lisäksi jo puusta sekä kevlarista valmistetut StyleSwap-kuoret, joten tyylikkäiden vaihtoehtojen lisääminen ei ole järisyttävä yllätys. Nähtäväksi tosin jää millaisella aikataululla uudet kuoret saadaan asiakkaille.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja