Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhone 6S:n ennakkotilaukset alkoivat – puhelimet loppuivat jo Kiinassa

Manu Pitkänen

iPhone 6S:n ennakkotilaukset alkoivat – puhelimet loppuivat jo Kiinassa
Apple käynnisti iPhone 6S:n eilen ja monessa maassa uusi punakultainen värivaihtoehto on tilattu jo loppuun. Myös iPhone 6S Plussan saatavuus on tällä hetkellä todella heikkoa.

Saatavuus on säilynyt kuitenkin hyvänä useimpien 4,7-tuumaisten iPhone 6S -variaatioilla, mikä on herättänyt paljon spekulaatioita Applen uusien puhelimien todellisesta kysynnästä. Jotkut näkevät hyvän saatavuustilanteen tarkoittavan sitä, että kysyntä on iPhone 6S:llä viime vuotista heikompaa. Vaihtoehtoisen näkemyksen mukaan saatavuus on pysynyt hyvänä, koska Apple on osannut valmistautua kovaan kysyntään.

Wall Street Journalin tietojen mukaan Apple olisi pyytänyt komponenttitoimittajiaan valmistautumaan jopa 90 miljoonan iPhone 6S:n valmistamiseen tänä vuonna.

Kiinassa kaikkien iPhone 6S -versioiden toimitusaikataulut ovat valahtaneet 2–4 viikkoon. Yhdysvalloissa iPhone 6S:ää vuorostaan saa edelleen ongelmitta, vaikka iPhone 6S Plussan toimitusajat ovatkin jo 3–4 viikkoa. Saatavuustilannetta voi seurata täältä.iPhone 6S:n saatavuudesta saataneen varmuus muutaman viikon päästä kun/jos Apple paljastaa puhelimien avausviikonlopun myyntimäärän.

Viime vuonna Apple kertoi iPhone 6:n rikkoneen aiemmat ennakkotilausennätyket. Eri puhelinvariaatioita tilattiin ensimmäisen vuorokauden aikana neljä miljoonaa kappaletta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja