Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: James Bondin virallisen älypuhelimen markkinointi alkoi

Puhelinvertailu

Videolla: James Bondin virallisen älypuhelimen markkinointi alkoi
Viime vuonna Sony Pictures -tietomurron seurauksena julkisuuteen leivisi tieto James Bondin virallisesta älypuhelimesta. Sony halusi hyödyntää uutta Bond-elokuvaa ponnahduslautana sen oman Xperia-lippulaivan markkinoinnissa.

Tietovuodon aikoihin Bond-puhelimeksi veikkailtiin Xperia Z4:ää, mutta Sony ennätti julkaista sen jo keväällä ja IFA-elektroniikkamessuilla japanilaisyhtiö kertoi päivittävänsä uudemman kerran lippulaivamallistoaansa. Xperia Z4:n sijaan Bond-puhelimeksi pääsikin Xperia Z5.
Spectreksi nimetty seuraava Bond-elokuva saa ensi-iltansa jo lokakuun lopulla, mitä silmällä pitäen Sony on aloittanut Xperia Z5:n Bond-aiheisen markkinoinnin. Alta löytyvällä videolla nähdään Moneypennyn käsissä myös Sonyn RX100 IV -kamera.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja