Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus pahoittelee – "Mokasimme taas"

Manu Pitkänen

OnePlus pahoittelee – Mokasimme taas
OnePlus-älypuhelinmerkin perustaja Carl Pei on julkaissut avoimen anteeksipyynnön yhtiön keskustelupalstalla kesällä esitellyn OnePlus 2:n myöhästymisestä. Uuden puhelimen toimitukset ovat alkaneet merkittävissä määrin vasta tällä viikolla, kuukausi luvattua myöhemmin.

Pei ei kerro anteeksipyynnössä syitä myöhästymiselle, mutta toteaa yhtiön mokanneen pahemman kerran. Hän laittaa OnePlus Onenkin alkuvaiheen heikon saatavuuden yhtiön tekemisten piikkiin.

Hyvityskeinoja on mietitty OnePlussan sisällä ahkerasti tapahtumien johdosta ja Pein mukaan yksi parhaimmista esitetyistä ideoista on myynnin avaaminen tunnin ajaksi tämän kuun aikana. OnePlus 2:ta myydään tällä hetkellä kutsupohjaisesti eli laitteen ostaminen vaatii joltakin toiselta henkilöltä saadun kutsun. Samaa taktiikkaa käytettiin OnePlus Onen kohdalla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja