Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusi ominaisuus vastuussa iPhone 6s:n lisääntyneestä painosta

PuhelinvertailuUusi iPhone muistuttaa ulkoisesti kovasti edeltäjää. Se on vain 0,2 millimetriä pidempi ja paksumpi sekä 0,1 millimetriä leveämpi. Laitetta käpälöineet kuitenkin saattavat huomata yhden eron: lisääntyneen painon.

The Verge selvittää, että lisääntynyt paino, jota on noin 14 grammaa perusmallin kohdalla, ei ole peräisin uudelta alumiiniseoksesta, kuten aiemmin luultiin. Itseasiassa uusi 7000-sarjan alumiinista valmistettu runko on iPhone 6s:ssä gramman kevyempi kuin edeltäjän 6000-sarjan runko. Lisäpaino tuleekin komponenteista, jotka mahdollistavat uuden 3D Touchin.

Laitteen pienemmän akun syypää Taptic Engine saattaa olla osasyy lisäpainoon, mutta koska akun paino on pienentynyt, niin eroa ei juuri ole. Selvin syy lisäpainoon löytyykin näytöstä ja sen 3D Touchin mahdollistavista lisäosista.Näytön kapasitiivinen sensorikerros lisää painoa näyttöön 12 grammaa, joka siis käytännössä selittää uutuuden lisäpainon. Sama tarina pätee myös iPhone 6s Plussaan, jossa näyttön on 21 grammaa painavampi, kun laite kokonaisuudessaan on 20 grammaa edeltäjää painavampi.

Kyseessä ovat painavimmat iPhone-laitteet kautta Apple-puhelinten historian, mutta ero tuskin tulee kallistamaan kovinkaan monen vaakakuppia puhelinvalinnan suhteen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.