Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Snapchat päivittyi – tämä on uutta

Manu Pitkänen

Snapchat päivittyi – tämä on uutta
Snapchat pyöri pitkään sijoittajien rahoilla, mutta jossakin vaiheessa sijoittakin alkavat vaatia rahoilleen vastinetta. Yhtiö kehittikin varsinaista liiketoimintaa pikaviestipalvelunsa ympärille viime vuoden lopulla ja nyt automaattisesti tuhoutuvilla viesteillä yritetään lyödä rahoiksi uusilla tavoilla.

Vajaa vuosi sitten Snapchatista muovautui sisällöntuottajille räätälöity julkaisukanava, mitä kautta pikaviestipalvelu pääsi käsiksi mainosdollareihin. Mainosten on arvioitu tuovan yhtiölle suunnilleen 50 miljoonan dollarin edestä liikevaihtoa tänä vuonna.

Monetisointia jatketaan yhdysvaltalaisille "snäppääjille" suunnatulla uusinta-ominaisuudella, jonka avulla käyttäjä voi katsoa Snapchat-viestejä uudelleen. Kolme uusintaa maksaa 0,99 dollaria ja kutakin viestiä voi katsoa uudelleen vain kerran. Tähän saakka käyttäjille on annettu mahdollisuus yhteen ilmaiseen uusintaan per päivä.

Snapchat on lisäksi ottanut käyttöön palkinnot, joiden tarkoituksena on sitouttaa käyttäjiä paremmin palveluun. Lisäksi niillä voidaan tuoda esiin vähälle käytölle jääneitä ominaisuuksia. Saadakseen palkinnon, käyttäjän pitää suorittaa annettu tehtävä. Esimerkiksi ottaa kymmenen selfie-kuvaa salaman kanssa.


Uutena ominaisuutena Snapchattiin on ilmestynyt myös niin sanotut "linssit" (Lenses), jotka toimivat käytännössä suodattimien tavoin. Linssien avulla voi halutessaan elävöittää omia selfie-snäppäjä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja