Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Näin estät nettimainokset iOS 9:ssä – Selailu hurjasti nopeampaa

Manu Pitkänen

Näin estät nettimainokset iOS 9:ssä – Selailu hurjasti nopeampaa
Applen julkaistua iOS 9:n, saivat iPhonen, iPadin ja iPodin käyttäjät mahdollisuuden käyttää sisältösuodattimia Safari-selaimessa. Suodattimia on saatavilla App Storesta jo useita vaihtoehtoja, joista yksi on Marco Armentin kehittämä Peace

Sisältösuodatukselle näyttäisi löytyvän tilausta, sillä Armentin Peace-sovellus hyökkäsi pian iOS 9:n julkaisun jälkeen Yhdysvaltojen App Storen maksullisten sovellusten latauslistan kärkeen. Ohjelma maksaa 2,99 euroa.

Peace on käytännössä mainosblokkeri eli sen tehtävänä on estää mainosten näkyminen mobiilisivustoilla. Itse mainosten estämisen lisäksi Peace blokkaa erilaiset mainostrackerit, jotka ovat jopa yksi suurimmista syistä miksi varsinkin isot verkkosivustot saattavat lataantua hitaasti. Peacen taustalta löytyvät suodatustiedot perustuvat Ghosteryn dataan.

Tällä hetkellä ilmaista mainossuodatusta iOS:llä tarjoavat ainakin Crystal- ja 1Blocker-sovellukset.Mainossuodatuksen saa päälle iOS:llä Safarin asetuksista (Asetukset-sovellus > Safari). Safarin asetussivun lopusta kytke sisältösuodatus päälle ja valitse mitä suodatinta haluat käyttää. Tätä ennen sinun tulee tietysti olla asentanut kyseinen suodatinohjelma App Storesta.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.