Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoftin sähköpostin ja pikaviestimen yhdistelmä julkaistiin Androidille

Manu Pitkänen

Microsoftin sähköpostin ja pikaviestimen yhdistelmä julkaistiin Androidille
Microsoftilla on historiaa vanhan ja uuden yhdistelemisestä, mistä esimerkkinä mainittakoon vaikkapa Windows 8 sekä erilaisten 2-in-1-laitteiden markkinointi. Ei siis ihme, että samainen ohjelmistojätti päätti yrittää yhdistää sähköpostin ja pikaviestimen uudeksi sovellukseksi.

Kesällä iPhonelle julkaistu Send-sovellus yrittää paketoida sähköpostin WhatsApp-aikakaudellle sopivaan muottiin. Microsoft ei ole halunnut tehdä Sendistä uutta WhatsApp-kloonia, jonka kautta käytäisiin keskusteluja maan ja taivaan väliltä, vaan sovelluksessa on haluttu keskittyä isojen organisaatioiden sisällä toimivien tiimien kommunikaatioon.

Nyt Micrsoft on julkaissut Sendistä myös Android-sovelluksen. Ohjelma on kuitenkin vielä beta-asteella, joten sen käytössä saattaa ilmetä ongelmia. Samalla Microsoft laajensi sekä iOS- että Android-sovellusten saatavuutta Yhdysvaltojen ja Kanadan ulkopuolelle. Ohjelman voi nyt ladata myös Britanniassa, Brasiliassa ja Tanskassa.Ohjelman käyttö vaatii Office 365 -tilauksen.

Microsoftin mukaan Sendistä on kehitteillä myös Windows-sovellus.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja