Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Näin päivität laitteesi iOS 9:ään

Puhelinvertailu

Näin päivität laitteesi iOS 9:ään
Taas on se aika vuodesta, jolloin iPhonen ja iPadin omistajat pääsevät päivittelemään laitteitaan ja testailemaan uuden softan hienouksia. Vaikka iOS-laitteen päivittäminen on aika suoraviivaista eikä se vaadi paljoakaan käyttäjältä toimenpiteitä, voi joillakin mennä sormisuuhun heti alkutekijöissä.

Kenties suurin kompastuskivi iPhonen tai iPadin päivittämisessä tulee jo heti päivityksen latausvaiheessa. Apple ei ole suonut mahdollisuutta ladata ohjelmistopäivityksiä matkapuhelinverkon kautta (3G- tai 4G-yhteydellä) vaan päivitykset pitäisi ladata WLANin yli.
Suomessa matkapuhelinliittymien ehdot ovat datasiirron osalta hyvin kuluttajaystävällisiä, minkä vuoksi täällä kaikki datasiirto on totuttu tekemään matkapuhelinverkon kautta. Isossa maailmassa näin ei kuitenkaan ole, vaan siellä datasiirrossa suositaan WLAN-yhteyksiä (3G- ja 4G-liittymien datakattojen vuoksi).

Jos käytössäsi ei ole Wi-Fi-verkkoa, on silloin vaihtoehtonasi päivittää laitteesi tietokoneelle asennetun iTunes-ohjelmiston kautta. Miten iPhone sitten päivitetään iTunesin avulla? Hyvät ja lyhyet ohjeet löytyvät Applen verkkosivuilta.

Jos taas käytössä on Wi-Fi-verkko, niin kirjaudu siihen ja suuntaa sen jälkeen Asetukset > Yleiset > Ohjelmiston päivitys. Ennen kuin painat "Lataa ja asenna", varmista että laitteessasi on tarpeeksi virtaa. Voit myös joutua vapauttamaan lisää tilaa muistista.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja