Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nyt se varmistui: Googlen Nexus-laitteet esitellään syyskuun lopulla

Manu Pitkänen

Nyt se varmistui: Googlen Nexus-laitteet esitellään syyskuun lopulla
Syyskuun viimeisenä tiistaina, jolloin iPhone 6S:n avajaisviikonloppumyynnin hype on päässyt ehkä vähän laskemaan, Google aikoo järjestää lehdistötilaisuuden.

Googlen odotetaan esittelevän 29. syyskuuta pidettävässä tilaisuudessa uudet Nexus-puhelimet, joita tulee tällä kertaa kaksi kappaletta ja molemmat eri valmistajilta. Nettiin vuodetuissa kuvissa on nähty sekä LG:n että Huawein kehittämät mallit. Nexus-tablettien osalta huhuja ei ole juurikaan liikkunut, joten jää nähtäväksi tuleeko sellaista tänä vuonna.

Uusia Nexuksia on vaikea lanseerata ilman uutta Android-versiota. Vaikka mitään uusia ominaisuuksia Android Marshmallowista ei kuulakaan, niin ainakin päivityksen jakeluaikataulu voi selvitä syyskuun lopulla.

Uusimpien tietojen mukaan Google esittelisi vielä lisäksi uuden version Chromecastista, joka tukee nopeampia 802.11 ac -tason Wi-Fi-yhteyksiä.


Tilaisuudesta lähetetään suora verkkolähetys Googlen YouTube-sivun kautta (youtube.com/google).


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja