Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple-käyttäjät päivittivät iOS 9:ään ennätyksellisen nopeasti

Manu Pitkänen

Apple-käyttäjät päivittivät iOS 9:ään ennätyksellisen nopeasti
iOS 8:n päivityksen jakelu nikotteli vuosi sitten asentamisen vaatiman suuren vapaan tallennustilan määrän takia, mutta sittemmin Apple on optimoinut reippaasti käyttöjärjestelmäänsä ja uusi iOS 9 vaatii selvästi vähemmän tilaa itselleen. Optimoinneista oli hyötyä, sillä Applen mukaan iOS 9 on levittäytynyt ennätyksellisen nopeasti.

Applen kehittäjäportaalin mukaan App Storen liikenteestä jopa 52 prosenttia tuli iOS 9 -pohjaisista laitteista 19. syyskuuta. Käyttöjärjestelmä tuli saataville kolme päivää aiemmin. Optimointien ohella levittäytymistä olemassaolevaan laitekantaan helpottaa sekin, että Apple on päättänyt tukea hyvin vanhojakin laitteita. Esimerkiksi iPad 2 ja iPhone 4S päivittyvät iOS 9:ään.

Lehdistötiedotteessa Applen markkinointipomo Phil Schiller kehuu vuolaasti iPhone 6S:n synnyttämää reaktiota kuluttajien keskuudessa. Aikaisemmin Applen viestinnästä todettiin, että uusien mallien ennakkotilausten perusteella ne rikkovat aiemmat avajaismyyntiennätykset. Vuosi sitten Apple toimitti viikonlopin aikana yhteensä 10 miljoonaa iPhonea.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja