Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tällainen on Microsoftin Lumia 550

Manu Pitkänen

Tällainen on Microsoftin Lumia 550
Lokakuu lähestyy ja odotukset Microsoftin Lumia-malliston päivitykset kasvavat samaa tahtia. Jo aikoja sitten vuotaneiden Lumia 950:n ja Lumia 950 XL:n lisäksi Microsoftin kerrotaan esittelevän alemman hintaluokan Lumia 550 -puhelimen.

WMPowerUser-sivusto on saanut haltuunsa lehdistökuvia ja laitteen tekniset tiedot. Muotoilullisesti Lumia 550 ei yllätä millään tavalla ja tarjolle tuleva värimaailmakin on hyvin perinteinen: valkoinen, musta, sininen ja punainen. WMPU:n mukaan puhelimessa on 4,7 tuuman AMOLED-näyttö, jonka resoluutio on 720x1280 pikseliä. Suorittimena käytetään Qualcommin malliston hitaampaan kastiin kuuluvaa neliytimistä Snapdragon 210:tä (1,2 GHz).

Tallennusmuistia Lumia 550:stä löytyy kahdeksan gigatavua, mutta laitteessa on myös muistikorttipaikka. Kameroiden ominaisuuksista sivusto ei maininnut mitään.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja