Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusi vuoto paljastaa HTC:n tulevan One A9:n ulkonäön

Manu Pitkänen

Uusi vuoto paljastaa HTC:n tulevan One A9:n ulkonäön
One M9:n epäonnistuneen lanseerauksen jälkeen HTC on luvannut tuoda markkinoille uuden "hero-tuotteen" jo lokakuussa. @evleaks-nimimerkin kautta vuotoja aiemmin tehtaillut Evan Blass on julkaissut tietoja odotetusta One A9:stä.

Vaikka myöhemmin tänä vuonna esiteltävä laite onkin brändätty One-mallistoon, ei se ole varsinaisesti lippulaivatuote. Puhelin suunniteltu keskihintaiseksi, mutta puhelimen takakuori on siitä huolimatta valmistettu metallista. Blassin mukaan One A9:ssä olisi viiden tuuman Full HD -näyttö (AMOLED), Qualcommin Snapdragon 617 -järjestelmäpiiri, kaksi gigatavua keskusmuistia, optisella kuvanvakaimella varustettu 13 megapikselin kamera, sormenjälkilukija ja muistikorttipaikka.
Blass on myös paljastanut puhelimen ulkonäön ja tulevat värivaihtoehdot. Jotkut saattavat nähdä niissä iPhone 6 -vaikutteita.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja