Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusi vuoto paljastaa HTC:n tulevan One A9:n ulkonäön

Manu Pitkänen

Uusi vuoto paljastaa HTC:n tulevan One A9:n ulkonäön
One M9:n epäonnistuneen lanseerauksen jälkeen HTC on luvannut tuoda markkinoille uuden "hero-tuotteen" jo lokakuussa. @evleaks-nimimerkin kautta vuotoja aiemmin tehtaillut Evan Blass on julkaissut tietoja odotetusta One A9:stä.

Vaikka myöhemmin tänä vuonna esiteltävä laite onkin brändätty One-mallistoon, ei se ole varsinaisesti lippulaivatuote. Puhelin suunniteltu keskihintaiseksi, mutta puhelimen takakuori on siitä huolimatta valmistettu metallista. Blassin mukaan One A9:ssä olisi viiden tuuman Full HD -näyttö (AMOLED), Qualcommin Snapdragon 617 -järjestelmäpiiri, kaksi gigatavua keskusmuistia, optisella kuvanvakaimella varustettu 13 megapikselin kamera, sormenjälkilukija ja muistikorttipaikka.

Blass on myös paljastanut puhelimen ulkonäön ja tulevat värivaihtoehdot. Jotkut saattavat nähdä niissä iPhone 6 -vaikutteita.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja