Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tämä ikoninen älypuhelin täytti seitsemän vuotta

PuhelinvertailuApple julkaisi iPhonen kesällä 2007, joten kenties aikamme legendaarisin älypuhelin on jo yli 8 vuotias. Tämän jälkeenkin on tietysti julkaistu mullistavia puhelimia, joista kenties ikonisimmaksi ja tärkeimmäksi voi luokitella eilen seitsemättä syntymäpäivää viettävän älypuhelimen.
Kyseessä on HTC Dream, joka tunnetaan rapakon takana nimellä T-Mobile G1. Google esitteli Androidin ja sen ensimmäistä kertaa sisältävän Android-puhelimen 23. syyskuuta 2008. Sittemmin alusta on kasvanut markkinaosuudelta maailman suurimmaksi älypuhelinalustaksi. Seitsemässä vuodessa on tapahtunut paljon ja kaikki alkoi tästä puhelimesta.

Google juhlistaa Androidin syntymäpäivää taustakuvilla joita se jakaa Google+:ssa. Voit ladata taustakuvat täältä.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja