Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhone 6s pistettiin palasiksi – Tältä sen sisuskalut näyttävät

Manu Pitkänen

iPhone 6s pistettiin palasiksi – Tältä sen sisuskalut näyttävät
Vielä kun Suomessa heräillään uuteen aamuun, ovat iFixit-korjaussivuston miehet ja naiset alkaneet ahkeroida tänään myyntiin tulleen iPhone 6s:n parissa. Sivusto on julkaissut perinteisen purkuartikkelinsa, jossa käydään yksityiskohtaisesti läpi millaisista komponenteista uusi puhelin koostuu.

Purkuartikkeli on tähän mennessä osoittanut jo iPhone 6s:n sisältävän 1715 milliampeeritunnin akun, mikä on noin 100 milliampeerituntia pienempi kuin edellisessä iPhone 6:ssa. Puhelimien akkukesto ei ole Applen mukaan ottanut kuitenkaan tästä osumaa.
Vielä mitään varsinaista uutta ei ole paljastunut, mutta iFixitin purkuartikkeli on vielä kesken ja sitä päivitetään jatkuvasti, joten tilanne elää vielä. Yksityiskohtaisempia tietoja esimerkiksi A9-piiristä ja kameramoduulista sadaan kun Chipworks pääsee kuvailemaan komponentteja.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja