Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhone 6s pääsi pudotus- ja taivutustesteihin – Näin hyvin se pärjäsi

Manu Pitkänen

iPhone 6s pääsi pudotus- ja taivutustesteihin – Näin hyvin se pärjäsi
iPhone 6s:n myynnin alkamisen myötä YouTube on alkanut täyttyä erilaisilla pudotus- ja taivutustestivideoilla. Vaikka kyseessä on joka vuosi toistuvasta ilmiöstä, niin tällä kertaa testeille on ehkä aihettakin: Apple nimittäin väittää iPhone 6s:n rungon ja näyttölasin olevan aiempaa kestävämpiä.

Viime vuonna julkaistu iPhone 6 oli mahdollista taittaa käsivoimin mutkalle, mutta 7000-sarjan alumiinista valmistetun puhelimen vääntely vaatii jo reilusti enemmän voimaa.
Apple kehuu myös parantaneen näyttölasin kestävyyttä kaksoisionivaihdoksi nimetyn tekniikan avulla. Apple ei paljasta onko kyseessä Corningin tai jonkun muun yhtiön tuotteesta. Vaikka lasi onkin / olisikin kestävämpää kuin aiemmin, on se edelleen mahdollista saada rikki tavanomaisissa pudotustilanteissa.

Ensi viikolla ehkä nähdään jo iPhone 6s:n ja nestemmäisen typen kohtaaminen. Sitä ennen voidaan myös nähdä miten uusi puhelin pärjää vedessä.


Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja