Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung kertoi maksujärjestelmänsä ensimmäisestä kuukaudesta

Matti Vähäkainu

Samsung kertoi maksujärjestelmänsä ensimmäisestä kuukaudesta
Samsung julkaisi Pay-maksupalvelunsa kotimaassaan noin kuukausi sitten. Nyt yhtiö kertoo, että julkaisu on ollut varsin onnistunut ja ensimmäisen kuukauden aikana kauppaa on tehty miljoonien erojen edestä.

Koko ensimmäisen kuukauden rahaliikenne oli 35,1 miljardia wonia eli noin 26 miljoonaa euroa. Palvelu julkaistiin Etelä-Koreassa 20 elokuuta ja tarkasteluväli loppui siis 5 päivää sitten.

Valtaosa, noin 60 prosenttia, maksuista tehtiin uudella Note 5 -puhelimella, joka julkaistiin niin ikään viime kuussa. Kaikkiaan Samsung Payn kautta tehtiin yli 1,5 miljoonaa maksutapahtumaa, joten kertaostoksen hinnaksi tulee vajaat 20 euroa.

Samsung Payn on määrä aueta Yhdysvalloissa maanantaina 28. kuluvaa kuuta ja tämän jälkeen vuorossa ovat Kiina, Iso-Britannia ja muutamat muut Euroopan maat. Samsung Payn Suomeen saapumisesta ei ole vielä tietoa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.