Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uutuusväri nousi uuden iPhonen suosituimmaksi

PuhelinvertailuParin vuoden takaa muistamme hyvin ensimmäisen kultaisen iPhonen. Monet jopa pilkkasivat kullanväristä iPhone 5s:ää, mutta se osoittautui huippusuosituksi. Nyt Apple on jälleen julkaissut uuden värin ja samalla tuloksella.

Uusi ruusukultainen (Rose Gold) versio on jatkanut tänä vuonna jalometallien voittokulkua. Tietojen mukaan jopa 40 prosenttia ennakkotilatuista iPhone-malleista on ruusukultaisia.

AppleInsider kertoo KGI Securitiesin analyytikko Ming-Chi Kuon luvuista, joiden mukaan 30-40 prosenttia on uutta värivaihtoehtoa, joka on tietysti yksi neljästä värivaihtoehdosta.

Nähtäväksi jää jatkuuko sama myös avausviikonlopun jälkeen. Applelta odotetaan jopa 13 miljoonan iPhone 6s tai 6s Plus -mallin myyntiä heti ensimmäisen viikonlopun aikana.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja