Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tsekkiläisestä zombiräiskinnästä tuli nopeasti huippusuosittu Androidilla ja iOS:lla

Sami Koivunen

Tsekkiläisestä zombiräiskinnästä tuli nopeasti huippusuosittu Androidilla ja iOS:lla
Tsekkiläisen Madfinger Gamesin syyskuun alussa julkaisemaa Unkilled-peliä on ladattu jo miljoonia kertoja.

Pelistudion Twitter-tilillä kerrotaan Unkilledin yltäneen jo 3,5 miljoonaan lataukseen. Aiemmin yhtiö on jo kertonut pelin saavuttaneen kolmen miljoonan latausta 10 päivässä ja peliaikaa oli tuolloin takana jo 1000 vuoden edestä. Keskimäärin peli on siis onnistunut koukuttamaan pelaajia peräti kolmen tunnin edestä.

Unkilledissä on paljon tuttuja elementtejä pelistudion aiemmesta Dead Trigger -hittipelisarjasta. Pelissä pelaajan tehtävänä on suorittaa tehtäviä zombien valloittamassa New Yorkissa. Peli luottaa yksinkertaisten kontrollien lisäksi myös mobiilipeliksi todella laadukkaaseen grafiikkaan.

Unkilledin voi ladata Androidille Google Play -kaupasta ja iOS:lle App Storesta. Ilmaiseksi ladattava peli tarjoaa sovelluksen sisäisiä ostoksia, mutta tekijöiden mukaan pelikokemus on hyvä myös täysin ilmaisena.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja