>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple paljasti iPhonen ennätykselliset myyntiluvut

1
Matti Vähäkainu

Apple paljasti iPhonen ennätykselliset myyntiluvut
Apple on tänään kertonut ensimmäistä kertaa virallisesti uuden iPhone 6s:n ja iPhone 6s Plussan myyntiluvuista. Maailman arvokkaimman yhtiön ykköstuote on lyönyt jälleen laudalta edelliset myyntiennätykset.

Viime vuonna ensimmäisen viikonlopun aikana uutta iPhonea meni kaupaksi yli 10 miljoonaa kappaletta. Tänä vuonna ennakkotilausaikaa kasvatettiin kahteen viikkoon viime vuoden viikosta, joten siinä on osasyy suosioon. Joka tapauksessa uudeksi ennätykseksi kirjataan yli 13 miljoonaa laitetta ensimmäisen kolmen päivän aikana.

Viime vuodesta poiketen tällä kertaa iPhone oli huomattavasti pienempi päivitys. Viime vuonna esitellyt mallit uudistivat iPhonen uuteen kokoluokaan, joten myyntimäärät olivat jokseenkin odotetumpia. Tällä kertaa tosin sekä aiemmin mainittu pidempi ennakkotilausaika sekä tilaukset useammassa maasta – erityisesti Kiinassa – nostivat lukemia.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.