Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tältä Microsoftin Lumia 950 näyttää

2
Manu Pitkänen

Tältä Microsoftin Lumia 950 näyttää
Evan Blass on julkaissut Twitterissä lehdistökuvan Lumia 950:stä, jonka Microsoft esittelee näillä näkymin ensi viikolla pidettävässä lehdistötilaisuudessa. Twiitti on nähtävissä alla.

Ennen Blassin kuvavuotoa nettiin pääsi lipsahtamaan Microsoftin sisäiseen käyttöön tarkoitettu esitelmä, josta selviää Lumia 950:n ja Lumia 950XL:n tekniset ominaisuudet. Tiedot ovat olleet "kaikkien" tiedossa, joten vuoto lähinnä vain tukee jo aiemmin muodostunutta käsitystä uusista huippupuhelimista.

Jos tiedot ovat päässeet unohtumaan, niin tässä on nopea kertaus. Molemmissa puhelimissa on QHD-tasoinen näyttö, mutta Lumia 950:ssä näytön koko on 5,2 tuumaa ja Lumia 950XL:ssä 5,7 tuumaa. Lumia 950:ssä on kuusiytiminen Snapdragon 808 -järjestelmäpiiri, kun taas Lumia 950XL:ssä käytetään Snapdragon 810:tä. Molemmissa puhelimissa on viiden megapikselin etukamera sekä optisella kuvanvakaimella varustettu 20 megapikselin takakamera. Lumia 950XL.ssä on kolmois-LED-salama, kun taas Lumia 950:ssä on kaksois-LED-salama.


Hinta- ja saatavuustiedot eivät ole vielä paljastuneet, mutta niistä saataneen vihiä viimeistään 6. lokakuuta.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
kemosin (vahvistamaton)

1

Älyttömän pliisu esitys liki kahden vuoden muhimisen jälkeen, ei mitään mikä säväyttäisi. Ei kaarevaa lasia, paksuuskin samaa tasoa kuin ennenkin ja näytön kehykset yhä vaan isot. Toivottavasti on joku juttu mitä CAD-rendauksista ei välity ja joka tulee esille vasta käsikopelolla. Kuten Lumia 830:n tapauksessa, kuvista ei välity kuinka sulava alumiinireunan ja lasin yhdistymisestä on saatu.

Speksithän on nyt saatu tietty kilpailun tasolle, mutta kukapa niistä välittää. 250 euron arvoinen Lumia 830 pyörittää kaikkea sulavasti (ainut speksityylinen nillitys tulee, että 5" näytössä voisi olla jo FullHD).

Itse innostuin WP-alustasta nimenomaan tyylikkään käyttöliittymän ja upean designin myötä. Lumia 800 on mielestäni vieläkin yksi hienoimmista puhelindesigneistä, vaikka paksu nykystandardein onkin. Täysin saumaton kaareva lasi ja runko on vieläkin muilta saavuttamatta.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user@org (vahvistamaton)

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti kemosin:


Speksithän on nyt saatu tietty kilpailun tasolle, mutta kukapa niistä välittää. 250 euron arvoinen Lumia 830 pyörittää kaikkea sulavasti


Spekseissä on juttuja joita ei pahemmin kuluttajatuotteissa ole ollut.
Puolijohdetehoa, laskentatehoa lisää reilusti vs 830, ei niinkään 830 softien ajamiseen, vaan uusien juttujen voimavaraksi. (mitä kaikkeae ei 830 tue)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja